آزمایشگاههای متقاضی جهت ثبتنام بایستی اطلاعات مربوط به PT مورد نظر خود (ارائه شده در جدول ذیل) به همراه مشخصات آزمایشگاه در "فرم درخواست برگزاري یا شرکت در آزمون مهارت" به شماره MHCS-PF-008 وارد نمایند. با ارسال این فرم برای "مرکز آزمون مهارت استاندارد قشم" به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ثبتنام اولیه صورت میپذیرد. پس از اتمام مهلت ثبتنام، در صورتی که تعداد مشارکتکنندگان به حد نصاب برسد، "فرم توافقنامه مشارکت در آزمون مهارت" و صورتحساب (پیش فاکتور) آزمون مهارت از طریق ایمیل برای مشارکتکنندگان ارسال خواهد شد. تایید نهایی ثبتنام منوط به تایید توافقنامه و واریز وجه خواهد بود.
توجه: متقاضیان میتوانند جهت شرکت در الگوهای آزمون مهارت مربوط به هر دوره یک "فرم درخواست برگزاري یا شرکت در آزمون مهارت" ارسال کنند.
|
دوره دوم – سال 1404 مهلت ثبتنام: 1404/05/20 زمان برگزاری: 1404/06 |
|
|
نام الگو: غلات و فرآوردههای آن – فلزات سنگین- گندم کد الگو: MHCS-PT-016 قلم آزمون مهارت: گندم جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
|
نام الگو: آرایشی و بهداشتی- فیزیکو شیمیایی- صابون کد الگو: MHCS-PT-012 قلم آزمون مهارت: صابون جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
|
نام الگو: غلات و فرآورده های آن-فلزات سنگین-برنج کد الگو: MHCS-PT-003 قلم آزمون مهارت: برنج جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – فلزات سنگین - چای کد الگو: MHCS-PT-004 قلم آزمون مهارت: چای جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
|
دوره سوم – سال 1404 مهلت ثبتنام: 1404/08/20 زمان برگزاری: 1404/09 |
|
|
نام الگو: آب و فاضلاب- فیزیکو شیمیایی- آب آشامیدنی کد الگو: MHCS-PT-013 قلم آزمون مهارت: آب آشامیدنی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکو شیمیایی- رب گوجه فرنگی کد الگو: MHCS-PT-009 قلم آزمون مهارت: رب گوجه فرنگی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکو شیمیایی- فرآوردههای لبنی(ماست طعم دار) کد الگو: MHCS-PT-007 قلم آزمون مهارت: ماست طعم دار جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- ژنتیک مولکولی- گوشت خام و فرآورده های آن کد الگو: MHCS-PT-021 قلم آزمون مهارت: گوشت خام وفرآورده های آن جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- ژنتیک مولکولی-کنسرو ماهی کد الگو: MHCS-PT-022 قلم آزمون مهارت: کنسرو ماهی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- ژنتیک مولکولی-سویا کد الگو: MHCS-PT-025 قلم آزمون مهارت: سویا جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- ژنتیک مولکولی-فرآورده های گوشتی کد الگو: MHCS-PT-020 قلم آزمون مهارت: فرآورده های گوشتی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|